Weekendschool

Voor basisonderwijs leerlingen vanaf groep 2 

Huiswerkbegeleiding en Bijles

Voor voortgezet onderwijs leerlingen 

Privélessen

Voor alle leerlingen
vanaf groep 2 

Trainingen

Cito- en Entreetrainingen voor groep 7 en groep 8 leerlingen 

Engelse lessen

Voor alle leerlingen in groepsverband vanaf groep 5 

 • Wie zijn wij? 

SUN Educatief Centrum, hierna te noemen: “SUNEC”, is een stichting die zich inzet voor de cognitieve ontwikkeling van de kinderen. Wij blijven ontwikkelen en innoveren om de beste kwaliteit en de juiste begeleiding te kunnen geven voor alle leerlingen. Onze diensten zijn gericht tot basisschoolleerlingen en voortgezet onderwijs leerlingen.

 • Wat doen wij?

SUNEC biedt ondersteuning met vakinhoudelijke lessen, cursussen en huiswerkbegeleiding. Hiernaast stimuleren wij de leerlingen om verschillende (communicatieve) vaardigheden te ontwikkelen.


 • Waarom voor SUNEC kiezen?

Wij streven ernaar om het beste educatief centrum te zijn in Amsterdam. Dit is uit te leggen met de volgende kernwaarden. “Kwalitatief, leerlinggericht, betaalbaar en met de focus op resultaat.”

 • Basisonderwijs leerlingen (BO)

Onze diensten voor BO-leerlingen:
Weekendschool
Privélessen
Engelse lessen
Entreetoets trainingen (groep 7)
Cito trainingen (groep 8)

 • Trainingen

Naast de reguliere lessen verzorgen wij diverse trainingen aan leerlingen, zoals Entreetoets trainingen, Cito trainingen en Examentrainingen • Activiteiten/Vakantie/Start

  13 juni 2015: Excursie Naturalis/Corpus met de kinderen. 14 juni 2015: Gesloten. Weekendschool is vrij. 20 ...

 • Examentraining!

  Betreft: Examentraining 2015   Beste ouders/verzorgers, examenkandidaten,   Na vier jaar is het eindelijk zover, de eindexamens staan ...

 • Vakanties?

  WEEKENDSCHOOL In het weekend van 27 en 28 december is er sprake van verkort lesrooster. ...


SUNEC Educatief Centrum

Kwalitatieve bijles, weekendschool en huiswerkbegeleiding in Amsterdam

Wij willen samen met de ouders de verantwoordelijkheid nemen om het maatschappelijk probleem op het gebied van onderwijs op te lossen. Op SUNEC ondersteunen en helpen wij jongeren tijdens hun schoolperiode. Wij focussen ons voornamelijk op taal- en rekenlessen en begeleiding bij het huiswerk. Voortgezet onderwijs leerlingen krijgen huiswerkbegeleiding van succesvolle studenten. Vaak hebben deze jongeren geen rolmodel in hun sociale omgeving, waardoor ze ook niet gemotiveerd worden om beter en verder te studeren. Volgens ons missen zij dan de kans om een betere plek in de multiculturele samenleving te krijgen. Daarom geven wij naast de lessen ook diverse trainingen en cursussen aan de leerlingen zodat zij weten hoe zij zich sociaal communicatief kunnen voortbewegen en zich bewust kunnen zijn van hun eigen handelingen.

Uiteraard bieden wij ook heel veel aan basisonderwijsleerlingen, zoals de Weekendschool, privélessen, trainingen enzovoort.
Hiermee hopen wij bijdrage te leveren aan de Nederlandse gemeenschap. Voor kwalitatieve bijles, weekendschool en huiswerkbegeleiding in Amsterdam komt u naar SUNEC. Wij heten graag iedereen welkom bij SUNEC!

SUNEC is sinds de oprichting in 2009 geregistreerd onder het dossiernummer 34323006 bij de Kamer van Koophandel. Sindsdien streven wij ernaar om het beste educatief centrum te zijn in Amsterdam.

Drs. Rasit Yildirim
Voorzitter SUN Educatief Centrum

Stichting SUN Educatief Centrum biedt ondersteuning met vakinhoudelijke lessen, privélessen en huiswerkbegeleiding aan de leerlingen van de basisschool en de leerlingen van het voortgezet onderwijs.
Het educatief centrum in Amsterdam!


Waar wij trots op zijn

Sinds 2009 doen wij ons best om de beste kwaliteit te leveren voor de leerlingen en de last bij de ouders te verlichten. Wij willen graag het beste educatief centrum zijn in Amsterdam. Hiervoor hebben wij diverse pilaren die wij steeds proberen te versterken. Wij werken leerlinggericht, resultaatgericht en innoverend. Wij zijn elk moment bezig met de kwaliteitsverbetering en het succes van de leerlingen.sunec klassen 2012-2013
sunecs has got talent 2013
sunec-science-30-31-maart-2013
nemo-22-23-december-2012
picknick-sportdag-30-06-2013

 • Waarom wij dit doen: elk kind is belangrijk en heeft recht op een goede aansturing en begeleiding. Soms is een duwtje in de rug voldoende!

 • Kwaliteit staat voorop: het bestuur daagt zichzelf continu uit om meer te doen voor de kinderen en betere begeleiding te bieden.

 • Wij werken leerlinggericht bij de Weekendschool: met onze Dashboards zien wij de vooruitgang van leerlingen die elke maand getoetst worden.

 • Weekendschool heeft veel betekend voor mijn kind!

   

  SUNEC is een aanrader..

 • SUNEC zorgt voor discipline bij het huiswerk.VO leerlingen zijn verplicht om huiswerk mee te nemen en te maken onder toezicht van ervaren en gemotiveerde begeleiders.